Skip to main content

Cursuri de automachiaj

 



În cadrul atelierelor de educatie non-formala Angels, se lanseaza cursul de automachiaj organizat in parteneriat cu compania de produse cosmetice si machiaj HNI Romania și make-up artistul Diana Redei.

Acest curs este destinat fetelor și femeilor care doresc să învățe cum să își pună în valoare trăsăturile prin tehnici de make-up și să-și realizeze machiajul de zi sau de seară corect și într-un timp util. Cursul de automachiaj se desfășoară sub îndrumarea trainerului Diana Redei și se vor învăța următoarele elemente:

-indentificarea tipului de ten;

-recomandarea folosirii produselor de skin care și makeup in funcție de tipul de ten;

-curățarea și îngrijirea tipului de ten;

-alegerea corecta a produselor în funcție de tipul de ten;

-folosirea corectă a pensulelor de machiaj și a burețeilor;

- alegerea și aplicarea bazei de machiaj/fondului de ten

-aplicarea pudrei de fixare;

-corectarea sprâncenelor;

-machiajul de zi și tranformarea machiajului de zi în machiaj de seară;

-linia de tuș

-corectarea feței în funcție de forma feței;

-aplicarea blush-ului și iluminatorului;

-corectarea și conturarea buzelor;

Toate produsele cu care se lucrează la seminar sunt puse la dipoziție de către compania de produse cosmetice și machiaj profesionale HNI Romania. Durata unui curs va fi de 4 ore, la finalul caruia, fiecare participantă va primi din partea companiei HNI Romania un set de produse de machiaj profesionale. Se certifică absolvirea cursului prin eliberarea unei diplome de participare în educație non-formală.

Imaginea cursului de autmachiaj este Ioana Hotăran, deținătoarea titlului Miss Arad 2019.

Calendarul primelor 3 luni de cursuri este următorul:

10 iunie, 24 iunie, 8 iulie, 22 iulie, 12 august, 26 august.

Costurile unui curs de automachiaj este de 600 de lei, primele 12 persoane (primele 3 grupe) inscrise beneficiand de o reducere de 300 de lei. Înscrierile se realizează la numărul de telefon 0742531043.

 

 


Comments

Popular posts from this blog

Curs de automachiaj personalizat (curând)

 Chiar în aceste momente pregătim un nou Atelier educațional pentru tine! Vizitează-ne în curând pentru a afla toate detaliile acestui curs!

Masterclass și Curs de modeling estival

Datorită faptului că numeroase modele, după absolvirea unui curs de modeling sau după participarea la un concurs de frumusețe au nevoie de un program de formare continuă și perfecționare, pentru a se ridica la nivelul evenimentelor din cariera lor, am lansat primul Masterclass din zona de vest a României, care le va oferi manechinelor posibilitatea de dezvoltare personală și profesională în cadrul echipei de profesioniști Angels! În cadrul programului de MASTERCLASS manechinele vor beneficia de: - Ședințe foto cu tematici personalizate (Pictoriale); - Know- how-uri legate de studiul marilor prezentări de modă din lume și a celor mai importante concursuri de frumusețe internaționale; - Diferențierea defilării pe catwalk în diferite contexte de show; - Oportunitatea de a participa la marile concursuri de frumusețe din Romania și la castingurile festivalurilor din țară; - Șansa de a deveni Formator la cursurile de modeling (începători, pe diverse grupe de vârstă); - Ocazia de a deveni par